Καλωσορίσατε στην υποκατηγορία «Οροί – Serum Προσώπου», όπου θα βρείτε μια εκλεκτή σειρά από βιολογικούς και φυσικούς ορούς που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εντατική ενυδάτωση και αναζωογόνηση στο δέρμα σας. Οι οροί μας είναι εμπλουτισμένοι με ισχυρά φυσικά συστατικά που διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα, παρέχοντας άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Εδώ θα βρείτε ορούς που καλύπτουν κάθε ανάγκη του δέρματός σας, από ενυδατικούς ορούς για καθημερινή χρήση έως εξειδικευμένες φόρμουλες που στοχεύουν στην καταπολέμηση της ξηρότητας, της θαμπάδας και των λεπτών γραμμών. Οι βιολογικοί και φυσικοί οροί μας είναι πλούσιοι σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση, ανανέωση και προστασία.

Επιπλέον, όλα τα προϊόντα μας είναι cruelty-free και φιλικά προς το περιβάλλον, υποστηρίζοντας μια ηθική και βιώσιμη προσέγγιση στην ομορφιά. Με τους ορούς μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι παρέχετε στο δέρμα σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα, με σεβασμό προς το περιβάλλον και την υγεία σας.

Ανακαλύψτε τους ιδανικούς ορούς για το πρόσωπό σας και απολαύστε μια λαμπερή, υγιή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα κάθε μέρα.

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Εμφάνιση 9 12 18 24

LABORATOIRES DE BIARRITZ | Hydra Protect + Ορός Ανάπλασης Προσώπου 50ml

SKU: 82848
26,90 

Laboratoires de Biarritz - Hydra Protect + Ορός Ανάπλασης Προσώπου 50ml

Ενάντια των ρύπων & της μπλε ακτινοβολίας - Διατηρεί τη Νεανικότητα της Επιδερμίδας Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό ενυδατικών συστατικών και του κατοχυρωμένου μας Alga-Gorria®, ενός εκχυλίσματος κόκκινων φυκιών που προστατεύει από τη γήρανση του δέρματος, ο πιστοποιημένος βιολογικός ορος αναπλήρωσης καλύπτει τις βασικές ανάγκες του δέρματος. Παρέχει έντονη 24ωρη¹ ενυδατική δράση και ολοκληρωμένη προστασία ενάντια στο άγχος που πρέπει να αντιμετωπίζει το δέρμα καθημερινά² (μπλε φως, ρύπανση, ψυχολογικό άγχος, κόπωση...).

LAVERA | Glow By Nature Serum 30ml

SKU: 113173
22,90 
LAVERA | Glow By Nature Serum 30ml Με φυσικό συνένζυμο Q10 & βιταμίνη C  Νιώστε την εμπειρία της lavera για μια αισθητά αναζωογονημένη – φρέσκια επιδερμίδα: Η εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση του Serum, με φυσικό συνένζυμο Q10 και φυσική βιταμίνη C, μειώνει τις ελεύθερες ρίζες και έτσι προστατεύει από το οξειδωτικό στρες την επιδερμίδα. Αναζωογονεί την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, παρέχει ενυδάτωση που διαρκεί και μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης.

LAVERA | Hydro Refresh Serum 30ml

SKU: 113795
18,90 
LAVERA | Hydro Refresh Serum 30ml Η αποτελεσματική και καλά ανεκτή φόρμουλα αναπληρώνει τις αποθήκες υγρασίας του δέρματος μακροπρόθεσμα, ενισχύοντας

LAVERA | Συσφικτικό Lifting Serum 30ml

SKU: 103800
24,90 
Συσφικτικό Serum με τριπλής δράσης υαλουρονικά οξέα & έλαιο karanja Αντιρυτιδική δράση & σύσφιξη Για αισθητά πιο σφριγηλή επιδερμίδα σε