Καλωσορίσατε στην υποκατηγορία “Έλαια – Ελιξίρια Προσώπου”, όπου θα βρείτε μια συλλογή από τα πιο εκλεκτά βιολογικά και φυσικά έλαια και ελιξίρια που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση στο δέρμα σας. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά, όπως πολύτιμα φυτικά έλαια και εκχυλίσματα που είναι πλούσια σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα.

Αυτά τα έλαια και ελιξίρια διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα, παρέχοντας έντονη ενυδάτωση και ενίσχυση της φυσικής λάμψης του δέρματός σας. Ιδανικά για όλες τις επιδερμίδες, τα προϊόντα μας βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας του δέρματος, την πρόληψη της ξηρότητας και την ενίσχυση της ελαστικότητας. Επιπλέον, τα έλαια και ελιξίρια μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον και cruelty-free, υποστηρίζοντας την ηθική και βιώσιμη ομορφιά.

Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης με τα βιολογικά και φυσικά έλαια και ελιξίρια μας και χαρίστε στο δέρμα σας τη φροντίδα και την αγάπη που του αξίζει. Η επιδερμίδα σας θα νιώσει άμεσα πιο απαλή, ενυδατωμένη και αναζωογονημένη.

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Εμφάνιση 9 12 18 24

LAVERA | Re-energizing Ελιξίριο Έλαιο Νυκτός 30ml

SKU: 110675
21,00 
Re-energizing Ελιξίριο Έλαιο Νυκτός  Με βιολογικό σταφύλι & βιταμίνη Ε   Ζήστε την εμπειρία της lavera και την αίσθηση του